Sport

Absent de langa echipa, Copos se justifica… fanilor

Deranjat de injuriile primite din partea galeriei, la meciul de saptamana trecuta, cu Jiul Petrosani (scor 1-0), aduse pentru faptul ca nu este langa echipa la meciuri si nu o sustine indeajuns, George Copos a reactionat printr-o scrisoare deschisa trimisa suporterilor giulesteni. „Vreau sa va spun ca în aceasta perioada, desi ma aflu la tratament în Eforie Nord (si nu în concediu, asa cum se tot spune), n-am uitat nici o secunda responsabilitatile mele fata de clubul pe care îl sustin de atâta vreme. (…) In mod sigur vor mai fi meciuri la care nu ma veti vedea în tribune. Sunt însa convins ca stiti si voi ca nu toate problemele unui club se rezolva în tribuna, de multe ori cineva trebuie sa munceasca chiar si atunci când meciurile sunt în desfasurare (…) Rapidul sunt eu pentru ca asa vrea opinia publica româneasca din lumea fotbalului, care a asociat foarte strâns reputatia clubului din Grant cu reputatia mea: într-adevar, cine zice astazi „Rapid” se gândeste automat la „Copos”, iar cine zice „Copos” se gândeste implicit la «Rapid” (…) Da, sunt si voi fi în continuare alaturi de Rapid, sunt si voi fi în continuare foarte preocupat de bunul mers al acestui club” – sunt doar cateva fragmente din epistola finantatorului giulestean.

Totusi, in loc de lacrimi, Copos primeste, de data aceasta, o serie de ironii. „Mai ca nu-mi dau lacrimile…”, a spus Emilian, iar „Rap” si „mario7dan” l-au completat: „Impresionant! Nu mai am cuvinte, domnule „Rapidul sunt eu!” (…) Ce limba de lemn… de aluminiu n-aveti ceva?”. Mult mai acid a fost „ozeky”:

„Rapidul SUNTEM NOI!!!! Noi astia care mergem ore in sir cu trenul, noi astia care ne luam bulane pe carca si gaze in nas in deplasari, noi astia care dormim prin gari, noi astia care venim ragusiti acasa! Noi suntem Rapidul, Gheorghe!!!! Nici tu si nici nimeni altcineva, voi sunteti niste simpli invitati la noi acasa, in Giulesti, deci te rugam frumos lasa-ne cu vrajelile astea utc-iste ca ti-ai facut destula imagine pe carca noastra. Nu crezi ca ar fi timpul sa inceapa sa-ti pese si de Rapid?”

Razvan Lucescu: „Ne-a lipsit smecheria la Sarajevo”
Delegatia Rapidului s-a întors, ieri, de la Sarajevo, giulestenii incercand sa se justifice dupa ce a pierdut prima mansa cu NK Sarajevo, 0-1, in turul II preliminar al Cupei UEFA. „Nu merg lucrurile, nu mai avem acea foame de performanta. Eu vad în Sarajevo exact Rapidul de anul trecut. Totul trebuie înteles ca un semnal de alarma tras vizavi de ceea ce se întâmpla la Rapid, ca spirit si ca joc. Noua ne-a lipsit acea smecherie pe care am avut-o în sezonul trecut. Aceasta smecherie au avut-o, acum, cei de la Sarajevo”, a spus Razvan Lucescu, optimist, totusi, in privinta calificarii: „In Giulesti vom avea de partea noastra si suporterii, terenul de acasa, vor fi mai multe elemente care vor conta pentru retur. Rezultatul de la Sarajevo nu este tragic, dar trebuie sa ne trezim”.