Editorial

Dintre multele restaurante pentru cununie civilă din București…

restaurant cununie civila bucuresti

La sfârșitul anului trecut m-am căsătorit… Da, un eveniment foarte important din viața mea de adult, de om responsabil. De fapt, a avut loc o cununie civilă pe care am dorit-o fără mult tam tam, fără vâlvă și mulți inviați. La Trattoria Buongiorno, într-o atmosferă intimă și foarte plăcută am ales să fie restaurantul pentru cununia civilă.

TrattoriaBuongiorno.ro un site de real folos

Bărbat fiind, nu mă preocupă foarte mult detaliile sofisticate legate de tradiții și de ceea ce implică prea multă emoție sau consum psihic inutil… consider eu. De aceea support și multe critici din partea unora. Sunt o fire destul de pragmatic și cred că nu trebuie să ne pierdem în detalii inutile, că trebuie să ne fie alături în momentele importante din viața noastră doar persoanele cu adevărat dragi, de care ne pasă și cărora le pasă, la rândul lor, de noi. Ce rost are să chemi într-un restaurant de cununie civilă din București toate rudele, vecinii și colegii? Am o ideea mușlt mai pozitivă despre ceea ce înseamnă petrecerea mea: să fie lângă mine la restaurantul de după cununia civilă doar persoane care fac bine psihicului meu, doar cei care au gânduri și urări sincere de bine pentru casa mea.

Am fost și eu invitat în restaurante de cununie civilă, la petreceri la care oamenii nu se cunoșteau toți între ei. Nici măcar cei care tocmai se căsătoriseră nu îi cunoșteau pe toți. Ceea ce mi se pare foarte bizar. Am fost foarte bucuros de faptul că soția mea este în deplin accord cu mine… de aceea ne și potrivim în tot ce facem. Împreună am intrat pe site-ul restaurantului TrattoriaBuongiorno și am vizualizat initial ofertele lor. Am completat ulterior un formular de oferta personalizată online și restul a mers ca pe roate.