Sport

Dumitru Dragomir il contreaza pe Mircea Lucescu

Dumitru Dragomir este in verva. Dupa ce l-a „taxat” pe Ionut Lupescu, spunand ca a trait prea mult in Germania si a uitat ce saracie e in Romania, presedintele LPF l-a pus la punct si pe Mircea Lucescu. „Il Luce” a declarat ca nationala Romaniei nu are cum sa nu castige ambele meciuri cu Slovenia, deranjandu-l pe „Corleone”. „Domn’e, daca cineva spune asa ceva, inseamna ca nu se pricepe la fotbal”, a replicat Dragomir inainte de plecarea spre Celje.
Tensiunea persista in fotbalul romanesc. In timp ce jucatorii au tras din greu pentru a razbuna eliminarea rusinoasa suferita in fata Sloveniei la barajul din 2001, conducatorii se plimba in costume de mii de euro si dau declaratii care incordeaza atmosfera. Cel mai razboinic dintre toti a fost Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai intai, acesta a fost revoltat pentru ca Ionut Lupescu a fixat preturi exagerate pentru biletele de la meciul Romania – Slovenia, de miercuri. „Din cate se pare, domnul Lupescu a trait prea mult timp in Germania si a uitat ce saracie este in Romania”, a spus „Corleone”.
Apoi, presedintele LPF „i-a aruncat manusa” lui Mircea Lucescu. Totul a pornit de la o apreciere optimista a antrenorului lui Sahtior, care a spus ca nu se poate ca Romania sa nu o bata pe Slovenia si la Celje, si la Timisoara. Incercand sa scuze din start un eventual pas gresit al tricolorilor, Dumitru Dragomir a fost transant ca de obicei: „Domn’e, daca cineva spune asa ceva, inseamna ca nu se pricepe la fotbal”. Lucescu a ras cand a auzit aceasta replica.