Fashion

Espadrile de damă pentru un mers natural şi relaxat

Dacă ar trebui să explic modul în care văd eu espadrilele de damă, aş spune că sunt nişte încălţăminte între balerini şi pantofi sport. Scopul espadrilelor de damă este acela de a face cât mai comod mersul, potrivindu-se foarte bine ţinutelor casual. Sunt convinsă de faptul că nu are cum să existe vreo persoană care să nu se simtă bine încălţată cu astfel de piese.

Ce modele de espadrile de damă se găsesc online?

Având evidenta intenţie de a-mi cumpăra o pereche de espadrile de damă, am început să caut pe internet diferite magazine care să comercialieze aşa ceva. Trebuie să recunosc faptul că sunt destul de multe iar ofeta este extrem de bogată. Am fost obligată să petrec ceva timp pe calculator, tabletă şi telefon deoarece am vrut să văd cât mai multe modele cu putinţă. Adevărul este că îmi şi face plăcere să privesc şi să compar modelele de pantofi, în general, de espadrile de damă acum, în particular.
Espadrile DamaM-am oprit acum la trei perechi ce m-au încântat, care de care mai interesante. Prima pereche este din piele naturală, de culoare bej, la 429 de lei.
A doua pereche este tot din piele naturala de culoare bej, însă cu şiret de aceeşi culoare, în comparaţie cu prima pereche ce nu avea şiret. Aceste espadrile de dama cu şiret sunt la 729.00 lei, cam scumpe, dar cred că merită fiecare bănuţ, fiind o adevărată investiţie într-o pereche de încălţăminte în care piciorul va fi pur şi simplu fericit… persoana, asemenea.
A treia pereche de espadrile de damă la care m-am şi oprit reprezintă un foarte bun raport preţ – calitate: nişte espadrile Clarks din piele naturală de culoare argintie la preţul de 489 de lei. În general consider că acest brand oferă produse de o excelentă calitate.