Monden

Fotografii cu Kate Moss goală, vândute pentru 360.000 de dolari

Mai multe fotografii în care modelul Kate Moss apare dezbrăcată s-au vândut la licitație pentru peste 360.000 de dolari, potrivit femalefirst.co.uk.

O fotografie de aproape doi metri înălțime, realizată de Albert Watson, a fost vândută cu 108.000 de dolari, de cinci ori mai mult decât estimase casa de licitații. Un portret din 1996, intitulat „Kate Moss (Hand on Neck)” s-a cumpărat pentru 76.800 de dolari, iar o altă fotografie, din 1993, realizată pentru coperta revistei „Vogue”, a fost achiziționată pentru 13.200 de dolari.

Cea mai mare sumă, de 168.000 de dolari, a fost obținută pentru un set de șase fotografii, în care Moss apare nemachiată. Estimarea inițială era de doar 40.000 de dolari. Licitația, organizată de Casa Christie’s, a avut loc la joi, Londra.

Katie Holmes e pregătită pentru un nou copil cu Tom Cruise. Cine va mânca placenta?
Soția lui Tom Cruise, Katie Holmes, a declarat, într-un interviu la o televiziune americană, că e pregătită să devină din nou mamă.”Ne simțim excelent, e minunat”, a spus Holmes despre perioada de aproape un an pe care ea și Cruise au petrecut-o mai mult în afara atenției presei. Actrița a născut pentru prima oară o fetiță, Suri, în aprilie 2006. Când a fost întrebată la emisiunea „Entertainment Tonight” dacă vrea mai mulți copii, Holmes a răspuns: „Da, cu siguranță”. Cruise și fosta sa soție, Nicole Kidman, au adoptat în perioada mariajului doi copii, care acum au 12, respectiv 15 ani, iar actrița a adăugat că își ia în serios rolul de mamă vitregă.

„Copiii sunt foarte drăguți, se poartă super cu Suri și ea se luminează când îi vede”, a povestit Holmes.

Katie Holmes apreciază rolul pe care Cruise l-a jucat în tranziția sa spre statutul de mamă. „E un tată extraordinar, așa că nu a fost o surpriză că atunci când am avut-o pe Suri a fost minunat cu ea.”

Actrița s-a reîntors de curând pe platourile de filmare, alături de Diane Keaton și Queen Latifah, cu care lucrează la pelicula „Mad Money”.

Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2006, în Italia, când fetița lor avea șapte luni.La nașterea primului lor copil, Cruise, care face parte din secta scientologică, amâncat placenta micuței Suri.

Paris Hilton nu va apărea în reclame cât stă la zdup

Paris Hilton nu va mai apărea în reclamele unei firme de îmbrăcăminte sport din Coreea de Sud, cât timp va fi la închisoare, a anunțat compania producătoare, potrivit AFP. "știm că are mai degrabă un spirit libertin, dar nu ne-am închipuit vreodată că va intra la închisoare pentru purtarea eiiii", a spus directorul de marketing al firmei Fila, Min Se-Joung. Firma de îmbrăcăminte sport semnase în decembrie anul trecut un contract de un an cu Hilton, pentru o sumă estimată la un milion de dolari.

Min a adăugat că, în ciuda celor întâmplate recent, compania a fost"mulțumităiii" de contribuția starletei la dezvoltarea notorietății brand-ului, mai ales în rândul tinerilor cumpărători."Aproape toate produsele purtate de ea în reclame s-au epuizat.iii" Un judecător din SUA a condamnat-o pe Paris Hilton la închisoare, la începutul lunii mai, pentru că a încălcat restricțiile eliberării condiționate și s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat pentru că fusese prinsă conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Sentința moștenitoarei imperiului Hilton a fost scurtată de la 45 de zile la 23, după ce oficialii au spus că au încredere în buna sa purtare. Starleta trebuie să se prezinte la centrul de detenție pe 5 iunie.

Un camion cu scena lui George Michael, implicat într-un accident pe ruta București-Praga

George Michael și-a anulat concertul de la Praga, programat sâmbătă, după ce unul dintre camioanele care transportau părți ale scenei a fost implicat într-un grav accident pe drumul dinspre București spre Praga, potrivit AFP.

Cântărețul britanic a cântat la București, pe stadionul Lia Manoliu, joi seara, iar ulterior întreaga sa echipă a plecat spre Praga.

"O mare parte din podiumul special a rămas în camionul implicat într-un accident pe ruta București-Praga. A fost imposibil să fie înlocuită”, a spus agenția care a organizat turneul artistului, Interkoncerts, într-un comunicat.

Sosit la Praga în noaptea zilei de joi, Michael s-a arătat „profund întristat” de anularea concertului.

Concertul de la Praga al lui George Michael, în vârstă de 43 de ani, făcea parte, ca și cel de la București, din turneul"25 Live Stadium Tour’