Animale

Hrană umedă pentru câini voinici

Bruno mănâncă hrană umedă pentru câini în fiecare zi şi cred că este foarte mulţumit de gust iar eu sunt sigură că îl ajută în dezvoltarea sistemului imunitar deoarece este sănătos tun, nu a fost nevoie să merg cu el la veterinar decât pentru controalele de rutină şi pentru vaccin. Hrana umedă este uşor de găsit în magazinele pentru animale dar şi pe site-urile magazinelor online.

Recomand cu multă căldură oricui hrana umedă câini

Atât timp cât văd că rezultatele acestui tip de hrană umedă câini dă rezultate bune, este imposibil să nu o recomand oricărui alt posesor de căţel. Mulţi căţei sunt sensibili, alţii fac forme de alergii la unele alimente, unii sunt mai mofturoşi…dar din moment ce ne-am propus să avem grijă de un mic animal, ne asumăm şi răspunderea de a-l alimenta corect şi în concordanţă cu gusturile lui. Oricum, odată ce este învăţat cu hrana caini - Petmart.rohrana specială pentru câini nu va mai accepta mâncare de casă chiar dacă ai încerca să îi dai.

Conţinut complex de substanţe în hrana umedă pentru câini

Când am ales hrana umedă pentru Bruno, am verificat şi conţinutul de substanţe şi am descoperit că e plină de proteine, compuşi minerali, calciu, fosfor, vitamine, enzime, omega 3 şi 6. Dezvoltarea căţelului este armonioasă, blana este strălucitoare şi musculatura bine dezvoltată; unde mai pui că el este activ şi vesel toată ziua, făcându-mă şi pe mine să mă simt bine pentru bucuria lui. Bruno este personajul principal la noi în casă şi de aceea încercăm să îi facem pe plac atât în ceea ce priveşte plimbarea, joaca, jucăriile, hăinuţele, dar şi preferinţa pentru hrana umedă câini.

Indiferent că îi cheamă Bruno, Tiki, Rex, Spot, Lessie, Bobiţă, Grivei, Zdreanţă sau Lăbuş, toţi căţeii merită o masă regească cu hrană umedă pentru câini bogată în vitamine.