Fashion

Iti poti contura stilul purtând jachete damă

Nu suntem la o emisiune gen “Bravo, ai stil!”, însă am putea vorbi cu o oarecare relaxare despre faptul că în ţinutele de zi cu zi, stilul poate fi definit şi prin potrivirea unor jachete de femei perfecte cu situaţia în care persoana se află la un moment dat.

Personalitatea trebuie evidenţiată prin purtarea unor jachete damă potrivite

Atunci când ne îmbrăcăm nu trebuie să ne gândim doar la faptul că ne acoperim trupul pentru a nu apărea goi pe stradă, şi nici doar la faptul că nu trebuie să ne fie frig atunci când ieşim din casă. Orice femeie ştie că are nişte atuuri pe care să le evidenţieze şi ceva defecte (puţine, evident) pe care să le ascundă sau să le estompeze. jachete dama - diferitsitlAstfel, jachete damă colorate, vesele, cu imprimeuri florale, cu buline, dungi sau motive folclorice pot accentua o personalitate optimist sau pot ajuta pe cineva uşor trist să se simtă mai bine pe parcursul unei zile grele.

Poţi fi modernă cu ajutorul unor jachete de damă corect purtate

Alegerea unor jachete damă lungi, asimetrice, casual cu glugă, cu imprimeuri geometrice, cu franjuri poate să diferenţieze o imagine tinerească de una ternă, bătrânească. Astfel, o jachetă gen poncho cu franjuri creează o imagine foarte şic şi modernă femeii care o poartă. Combinaţia de pantaloni din denim şi cardigan casual cu glugă este perfectă pentru o zi friguroasă, sau chiar pentru o excursie petrecută într-o zonă montană.

Totuşi, fie că eşti mai clasică, fie mai modernă, atunci când vrei să alegi dintre mai multe modele de jachete damă, trebuie să fii atentă mai ales la material, la calitatea produsului, dar şi la preţ. Raportul preţ / calitate trebuie să fie net avantajos cumpărătoarei, acesta determinând hotărârea de a cumpăra sau nu produsul care îţi atrage atenţia.