Imobiliare

Multe case de vânzare în Domenii

Când vorbim de vile de vânzare în Domenii, presupun că deja ne ducem cu gândul la o zonă ce sună a exclusivism: Piaţa Victoriei, Calea Griviţei, Şoseaua Kiseleff sunt deja indicii care pentru cei care sunt din capitală înseamnă zona 1Mai, incluzând şi zona de vile de vânzare din Domenii. Este evident că despre reperele menţionate au auzit nu doar bucureştenii ci mai toţi românii, măcar din cele ce se difuzează la televiziune.

Case de vânzare în Domenii, zona verde şi liniştită a capitalei

vile de vanzare domeniiCei care vor vile de vânzare în Domenii sunt, probabil, oameni cu un important statut social, sau au un anumit nivel material, nefiind o zonă accesibilă oricărui muritor de rând. Zona liniştită, numită chiar boierească a capitalei, din apropierea Arcului de Triumf, are numeroase lăcaşuri de cult (mănăstirea Caşin) clădiri cu o arhitectură deosebită, chiar clădiri construite în stilul brâncovenesc şi în cel bizantin. Asta înseamnă că dacă îţi doreşti să vizitezi vile de vânzare în Domenii, trebuie să fii pregătit şi pentru un preţ potrivit zonei.

Vecinătate deosebită pentru nişte vile de vânzare în Domenii

În zonă se mai află şi Spitalul Elias, Spitalul Sf. Maria, spitalul CFR 2, Maternitatea Filantropia şi câteva Facultăţi. Numeroase vile de vânzare din Domenii sunt postate cu detaliile aferente pe site-urile de imobiliare. Unele sunt oferte de închiriere iar altele, aşa cum spuneam, chiar pentru vânzare pentru cei interesaţi şi pentru cei care dispun de banii necesari unei astfel de achiziţii costisitoare. Vilele de vânzare din Domenii includ şi locuri de parcare, curte, grădină, centrală proprie, contor gaz; unele sunt mobilate iar altele nemobilate, unele au şi scară interioară, în cazul în care casa are etaj. Sunt case care la subsol au un fel de cameră tehnică, iar la mansard au spaţii deschise ce pot fi amenajate ulterior, după preferinţă.