Fashion

Parfumuri Guess pentru gusturi rafinate

Din 1980 şi până în ziua de azi, de peste 36 de ani, continuă să apară parfumuri Guess foarte apreciate şi cumpărate în toată lumea. De când fraţii Marciano au pus bazele firmei Guess, axată pe produse de modă, brandul american a continuat constant să urce în topul gusturilor iubitorilor de produse precum blugi, ceasuri, accesorii, parfumuri.

Preţuri accesibile pentru parfumuri Guess

În ciuda faptului că este un brand de renume mondial, poţi achiziţiona un parfum Guess la un preţ accesibil, concurând chiar, în mod ciudat pentru calitatea brandului, cu parfumuri no name din magazine şi mall-uri. guess-parfumAsta înseamnă că foarte mulţi dintre noi, indiferent de venituri, ne putem permite din când în când un parfum Guess, având siguranţa calităţii şi a unui miros special. De asemenea, atunci când dorim să facem un cadou cuiva, femeie sau bărbat, tot brandul amintit ne poate scoate din încurcătură.

Exemple de parfumuri Guess pentru femei şi pentru bărbaţi

Apa de parfum Guess by Marciano este una din preferatele mele, constanta între cele pe care le folosesc frecvent pentru că mi se potriveşte foarte bine. Printre notele de baza aş menţiona moscul şi lemnul, între notele de mijloc iasomia şi bujorul, în timp ce în notele de vârf se evidenţiază distinct grapefruitul, curacao şi cardamonul.
Un parfum Guess pentru bărbaţi pe care l-aş recomanda este Guess Seductive Homme Blue, într-un ambalaj simplu şi elegant, emanând masculinitate. Este foarte interesantă nota de bază de nisip şi muşchi, cea de mijloc este foarte senzuală prin nuanţele marine, în timp ce nota de vârf este absolut spectaculoasă, cu miros de piper negru, citrice, caviar şi cardamom. Da, un parfum Guess senzual lemnos acvatic care poate fi şi pe placul unui prieten care tocmai îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi la care trebuie să mergi cu un cadou.
Întotdeauna, parfumuri Guess – o soluţie simplă, rafinată şi necostisitoare.