Actualitate

Șemineu rustic – idee de cadou

Nu e prea uzuală ideea de a oferi cuiva un astfel de cadou. Un șemineu rustic este deopotrivă scump la achiziție, voluminos și greu în cazul în care trebuie transportat. Mult mai ușor ar fi de oferit o cămașă sau un blender, însă….

Pentru cineva apropiat se pretează să oferim un șemineu rustic?

semineu rustic - exclusivdesignPărerea mea este că da. Dacă un prieten bun tocmai și-a propus să-și amenajeze casa și în plan are și un șemineu rustic, o mână de prieteni pot aduna o sumă consistentă pentru a achiziționa un produs de pe un  site de șeminee rustice sau de la un magazin de bricolaj. Ca și recomandare, ar fi de preferat ca un designer sau un specialist în construcții să indice specificațiile de amplasare și construcție pentru un șemineu rustic, un nespecialist putând genera probleme acolo unde există doar bune intenții.

E posibilă achiziționarea de pe net a unui șemineu rustic?

Într-o oarecare măsură, da. Însă online-ul reprezintă pentru o astfel de achiziție doar o sursă orientativă în concepția mea. Cel mai important lucru în astfel de achiziții este consultanța de specialitate oferită de un site serios de șeminee rustice. Practic, online-ul ajută într-o astfel de situație realizarea unei legături de business  între un potențial client și un furnizor de produse și servicii  de consultanță. Nu e suficient să cauți pe internet “semineu rustic pret” și cel mai avantajos produs să și apară în casa dumneavoastră. Eu pledez pe o relație corectă între furnizor – cel care vine, vede, măsoară spațiul și oferă o dimensionare corectă a șemineului rustic – și client, astfel încât o lucrare corect executată să fie o referință pentru alți potențiali clienți.

Online-ul oferă în acest caz avantajul identificării unei posibile soluții într-un domeniu de nișă  – cel al șemineelor rustice – astfel încât soluția tehnică să fie cât mai aproape de dumneavoastră.