Animale

Zgarda antiparazitară Foresto pentru siguranţa familiei si, mai ales, a câinelui tău

Dacă ai un animal pe care îl scoţi frecvent la plimbare, este absolut necesar să îi pui o zgardă antiparazitară Foresto astfel încât să nu se umple de paraziţii nedoriţi care mişună pe maidanezii cu care intră în contact, sau chiar pe vegetaţia prin care merge. Această zgardă antiparazitară Foresto este recomandată pentru câinii care au peste 8 kg şi care sunt scoşi din casă sau au posibilitatea de a intra în contact cu purici sau căpuşe.
<h3>Zgarda antiparazitară Foresto apără câinele dar şi pe stăpânii lor</h3>
zgarda anti-parazitara forestoDe ce fac această afirmaţie? Pentru că ştiu cu siguranţă faptul că de la animal la stăpân se pot transmite cu uşurinţă multe boli, unele dintre ele chiar foarte periculoase. Spre exemplu, dacă aduce câinele o căpuşă în casă, ea poate să se lipeasca de trupul oricărui membru al familiei, ştiindu-se faptul că o căpuşă poate declanşa boli foarte grave, chiar moartea. Zgarda antiparazitară Foresto asigură protecţie atât împotriva puricilor, dar şi împotriva căpuşelor, prin efectul repelent pe care îl are. Se mai adaugă faptul că este la fel de eficientă atât pentru folosirea la pisici, cât şi în cazul câinilor.

Ce determină efectul repelent la o zgardă antiparazitară Foresto?

Unii oameni încă se mai întreabă dacă este real efectul repelent al zgărzii antiparazitare Foresto. Da, zgarda este eficientă cu siguranţă! Ea eliberează controlat imidacloprid şi flumetrin, două substanţe cu efect dovedit împotriva căpuşelor şi puricilor. În plus, zgarda este rezistentă la apă, astfel încât nu trebuie să vă faceţi probleme că efectul s-ar diminua în cazul contactului cu apă.
Pentru că vă iubiţi câinele şi îi doriţi o viaţă frumoasă în măsura în care acest aspect depinde de dumneavoastră, trebuie să îi cumpăraţi zgarda antiparazitară Foresto pe care să o poată purta.